A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розвиток підприємницької освіти, розробка та впровадження інновацій – підписано угоду про співробітництво між МОН і Фондом Східної Європи

Опубліковано 20 жовтня 2021 року о 16:39


Сьогодні, 20 жовтня 2021 року, підписано меморандум про співпрацю Міністерства освіти і науки України та Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» строком на 7 років. Документ підписали перший заступник Міністра освіти і науки Андрій Вітренко та президент Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» Віктор Лях.

Метою меморандуму є сприяння розвитку вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, науки, наукової та науково-технічної діяльності для задоволення потреб у кваліфікованих кадрах, результатах прикладних наукових досліджень, забезпечення її інноваційного розвитку та підвищення рівня конкурентоспроможності.

Напрями рівноправного співробітництва охоплюють створення та впровадження освітніх сервісів, підготовку фахівців для національної економіки, розвиток підприємницької освіти, розробку та впровадження інновацій з метою підвищення якості освіти, а також сприяння організації конференцій, візитів, зустрічей, семінарів, тренінгів, фестивалів і виставок з питань співпраці.

Довідково

Фонд Східна Європа (ФСЄ) – благодійна неприбуткова українська організація, яка допомагає соціальному та економічному розвитку громад України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу.

Нагадаємо, МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Закону України «Про підтримку та розвиток інноваційної діяльності».