A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розвиток аграрного сектору та його вплив на економіку країни: студентів-магістрів і аспірантів запрошують на Літню школу до Німеччини

Опубліковано 22 грудня 2018 року о 16:08

Стартував набір аспірантів та студентів-магістрів на курс “Основи аграрної економіки: обрані теми”, який проходитиме з 3 до 17 березня 2019 року на базі Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою ім.Лейбніца (м.Галле, Німеччина). Курс є складовою Літньої школи з аграрної економіки.

Термін подачі заявок - до 3 лютого 2019 року.

Мова курсу - англійська.

Учасникам Літньої школи надається стипендія Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Вона включає 400 євро на відшкодування проїзду та 500 євро на проживання. Однак учасники самостійно покривають медичні витрати та видатки у зв'язку з нещасними випадками.

Участь у літній школі - безкоштовна. Вона організована в межах пілотного проекту із сталої інтернаціоналізації науково-дослідних структур України в умовах глобалізації агропродовольчого сектору України (UaFoodTrade) Київською школою економіки (KSE) та Лейбніц-Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO). Проект реалізовано у співпраці з Інститутом сільського господарства та харчування Мартін-Лютер-Університету Галле-Віттенберг (MLU).

Докладна інформація про пропозицію є на сайті проекту UaFoodTrade http://www.kse.org.ua/en/research-policy/UaFoodTrade/.

Контактна електронна пошта - [email protected] (Олег Нів’євський).

Програма Літньої школи з аграрної економіки. 

Програму курсу “Основи аграрної економіки: обрані теми”. 

Нагадаємо, що науковців та викладачів вишів, які вивчають американістику, запрошують на літні курси до США.