A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочався конкурсний відбір 15 членів сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН - податися можна до 22 лютого

Опубліковано 08 лютого 2019 року о 12:05

Розпочався відбір кандидатів до сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України. Відповідний наказ був розміщений на сайті міністерства сьогодні, 8 лютого 2019 року.

Конкурс проходить у зв’язку із закінченням строку повноважень нині діючого складу сектору. Загалом комісія має обрати 15 нових членів, які працюватимуть у складі ради не більше 3-х років.

Подати заявку можна до 22 лютого 2019 року.

Взяти участь у конкурсі можуть представники держави, роботодавців та їх об’єднань, вишів усіх форм власності, наукових установ, Національної академії наук України та галузевих національних академій наук, професійних асоціацій, міжнародних експертів, які мають науковий ступінь у відповідній галузі або досвід фахової роботи не менше 10 років.

Претенденти подають:

  • заяву про участь у конкурсному відборі;
  • біографічну довідку (резюме);
  • мотиваційний лист;
  • завірені у встановленому порядку копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня або досвіду роботи в галузі не менше 10 років.

Важливо, що до складу ради не можуть входити керівники і заступники керівників закладів вищої освіти (наукових установ), більше одного представника від закладу вищої освіти (наукової установи).

Документи приймаються поштою за адресою 01135, м. Київ, просп. Перемоги, 10, кімн. 244.

Контактна особа: Дідусенко Світлана (044) 481 32 37 або [email protected]