A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочався фінал Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Опубліковано 04 лютого 2023 року о 09:00


Сьогодні, 4 лютого 2023 року, в обласних центрах та місті Києві відбудеться фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У Конкурсі візьмуть участь учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, здобувачі військових ліцеїв, закладів професійної освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти усіх форм власності та курсанти військових закладів вищої освіти Збройних сил України.

Завдання учасники отримають о 9:00 на офіційну електронну адресу установи, відповідальної за проведення Конкурсу в регіоні.

Конкурсні завдання дають можливість кожному учасникові розкрити творчий потенціал, філологічне мислення та філософське бачення сьогодення через творчість Тараса Шевченка.

До змагань активно долучаються українські учні та студенти, які проживають за кордоном. Мовно-літературні змагання щорічно відбуваються у Канаді, Молдові, Італії, Іспанії, Індії, Бельгії, Ірані, Словаччині, Польщі, Йорданії, Туреччині та інших країнах.

Нагадаємо, в Ужгороді провели круглий стіл, присвячений освітнім правам національних меншин.