A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочато роботу щодо вдосконалення процедури проходження атестації для визнання кваліфікацій, здобутих на тимчасово окупованій території України Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Опубліковано 08 вересня 2021 року о 17:06


Сьогодні, 8 вересня 2021 року, відбулось перше засідання робочої групи з питань удосконалення нормативно-правового акта, який регламентує проходження атестації для визнання кваліфікацій, результатів навчання та періодів навчання в системі вищої освіти, здобутих на тимчасово окупованій території України Автономної Республіки Крим (м.Севастополь) після 20 лютого 2014 року.

До складу робочої групи увійшли представники Міністерства освіти і науки, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерства цифрової трансформації, громадського сектору, закладів вищої освіти тощо.

Учасники робочої групи обговорили пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правового акта та подальші кроки щодо його актуалізації.

Нагадаємо, ВРУ ухвалила законопроєкт у першому читанні щодо формування та розміщення державного і регіонального замовлення на підготовку майбутніх фахівців.