A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочато проєкт з академічної мобільності студентів та викладачів НАУ за підтримки Уряду Польщі

Опубліковано 12 липня 2021 року о 15:41


Національним авіаційним університетом спільно з Міжнародним університетом логістики та транспорту м. Вроцлав (Республіка Польща) розпочато реалізацію міжнародного освітнього проєкту «Катамаран – комплексне об’єднання магістерських досліджень в сфері логістики». 

Проєкт передбачає спільне навчання магістрів за гармонізованою освітньо-науковою програмою «Логістика» та проведення комплексних магістерських досліджень у галузі логістики. 

Вказану програму Національного авіаційного університету було акредитовано Британською професійною асоціацією CILT(UK). Така акредитація підтверджує високу якість програми та дає доступ її учасникам (студентам та викладачам) до низки світових інформаційних ресурсів. 

Проєкт фінансуватиметься урядом Польщі та ЄС. Термін його реалізації – 2021/2023 навчальні роки. Передбачено групу з 20 студентів – 15 студентів Національного авіаційного університету та 5 студентів Міжнародного університету логістики та транспорту м. Вроцлав. 

Результати домовленостей наступні:

  • 15 студентів-магістрів НАУ забезпечуються стипендією з урахуванням покриття транспортних, візових та страхових витрат (4330 євро за 10 місяців перебування в Польщі);
  • студенти-учасники Програми проведуть перший навчальний рік у Національному авіаційному університеті, а другий – у Міжнародному університеті логістики та транспорту м. Вроцлав;
  • після закінчення навчання здобувачі вищої освіти отримають спільний європейський диплом університетів-партнерів. 

Студентам НАУ, які братимуть участь у програмі, також будуть вручені персональні сертифікати про навчання на акредитованій CILT(UK) програмі, що дають значні переваги при працевлаштуванні за спеціальністю. 

Також у межах програми передбачено підвищення кваліфікації викладачів НАУ в Міжнародному університеті логістики та транспорту м. Вроцлав з компенсуванням всіх витрат польською стороною. 

Нагадаємо, в Івано-Франківському університеті впроваджуватимуть системи енергетичного менеджменту в будівлях.