A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочато процедуру припинення Державного фонду фундаментальних досліджень шляхом приєднання до Національного фонду досліджень

Опубліковано 31 січня 2019 року о 17:09

У зв’язку зі створенням та державною реєстрацією Національного фонду досліджень України Міністерством освіти і  науки України видано наказ від 28.01.2019 № 79 «Про реорганізацію Державного фонду фундаментальних досліджень». Відповідно до нього Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) припиняється шляхом приєднання до Національного фонду досліджень. Зазначеним наказом також утворено комісію з реорганізації Державного фонду фундаментальних досліджень, якою буде здійснено усі необхідні заходи з припинення ДФФД.

31 січня 2019 року рішення щодо припинення ДФФД внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Строк заявлення вимог кредиторів – два місяці з дня оприлюднення Державною реєстраційною службою повідомлення про припинення.

З моменту призначення комісії з реорганізації повноваження виконавчого директора Державного фонду фундаментальних досліджень Гриньова Бориса Вікторовича припиняються, а повноваження щодо управління справами ДФФД перейшло до голови комісії з реорганізації.