A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочато конкурсний відбір прикладних досліджень з розроблення наукових засад державної політики у сферах освіти і науки

Опубліковано 18 лютого 2022 року о 18:31


Міністерство освіти і науки України оголошує конкурсний відбір проєктів прикладних досліджень з розроблення наукових засад державної політики у сферах освіти і науки, виконання яких розпочнеться у 2022 році за рахунок коштів державного бюджету.

У Конкурсі можуть брати участь наукові установи, що належать до сфери управління МОН. Документи для участі в Конкурсі прийматимуться до 17:00 14 березня 2022 року.

На Конкурс прийматимуться проєкти за такими тематичними напрямами:

  • наукові дослідження з питань формування та реалізації державної політики у сфері освіти, науки, інновацій та трансферу технологій. Прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку;
  • наукові дослідження з проблем освіти, педагогіки та психології;
  • правові проблеми формування і розвитку систем міжнародної та регіональної (субрегіональної) безпеки, міжнародного співробітництва у цій сфері та гармонізації національного законодавства з нормами міжнародного права, законодавством ЄС і стандартами НАТО в галузі безпеки. 

Конкурсний відбір проєктів буде здійснюватися за результатами наукової і науково-технічної експертизи.

Повний текст оголошення, інструкція щодо заповнення заявки на участь та форма заявки.

Телефони для довідок з питань Конкурсу: (044) 287-8254, (044) 287-8200, електронні адреси для листування: [email protected]; [email protected] та [email protected].
У звязку із війною, розвязаною в Україні країною-агресором, документи на конкурс разом із супровідним листом, зареєстрованим належним чином,  просимо подавати у форматі *.pdf на електронну адресу [email protected]. При цьому, просимо також контролювати обсяг документів, що пересилатимуться електронною поштою, максимально його мінімізуючи.

Просимо також забезпечити подання цих же документів в МОН в паперовому вигляді після відновлення миру в Україні.