A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Робота з психологами, безкоштовні тренінги та майстер-класи: на базі сумського закладу профосвіти відкрили Центр розвитку кар’єри

Опубліковано 09 квітня 2019 року о 18:41

У Охтирському центрі професійно-технічної освіти, що на Сумщині, відкрили сучасну платформу для профорієнтації школярів. Для випускників профтехів там пропонуватимуть вакансії, які відкриті у місцевих підприємствах. Звернутися до Центру розвитку професійної кар’єри зможе кожен охочий.

Під час семінарів, які проводитимуть у Центрі, фахівці-практики розказуватимуть про особливості сучасного ринку праці, спосіб вибору професії та форми навчання. Крім того, для школярів там проводитимуть майстер-класи, на яких вони зможуть спробувати себе у майбутній професії, докладно дізнаватися про її переваги, поспілкуватися з працівниками та учнями закладів тощо.

Серед інших заходів, які планують організувати на базі Центру - тренінг з написання резюме, проходження співбесіди та підвищення кваліфікації.

Це вже четверта платформа такого формату, яку відкривають у регіоні. Їх діяльність спрямована на те, щоб допомогти учнівській молоді визначитися з професією, а випускникам закладів - допомогти у кар'єрному розвитку. Усі заходи та консультації у Центрах є безкоштовними.

Нагадаємо, що у Хмельницькому відбувся масштабний конкурс серед учнів профтехів.