A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати восьмого змагального дня Кубку світу з єдиноборств серед студентів

Опубліковано 29 вересня 2022 року о 17:30


У восьмий змагальний день Кубку світу з єдиноборств українська збірна виборола 4 золоті, 3 срібні медалі і в загальнокомандному заліку посідає 2 місце серед 50 країн світу. 

У змаганнях із таїландського боксу муєй-тай золоті медалі здобули Тетяна Гамарко (Національний університет фізичного виховання і спорту України), Владислав Єременко (Західноукраїнський національний університет), Олександр Єфіменко (Запорізький національний університет), срібло – у Владислава Григор’єва (Національний університет фізичного виховання і спорту України) та Артура Струченкова (Національний університет Одеської морської академії).

У вільній боротьбі найвища нагорода у Марії Орлевич (Львівський фаховий коледж спорту), друге місце посіли Аліна Рудницька (Західноукраїнський національний університет). Софія Марченко (Харківський фаховий коледж спорту) завершила змагання на п’ятій сходинці.

За результатами півфінальних змагань з карате до фіналу пройшла Діана Шостак (Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського), яка змагатиметься за найвищу нагороду. За третє місце змагатимуться Аріадна Панчук (Одеський національний університет імені І.І. Мечникова), Юрій Мосійчук (Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського) та Давид Яновський (Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського). 

Усього в Кубку світу з єдиноборств змагаються 1200 студентів із 344 університетів із 50 країн світу. За результатами семи днів змагань українська збірна має 12 золотих, 15 срібних та 14 бронзових медалей.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки України та Міністр транспорту Канади обговорили потенціал українських студентів у сфері авіації.