A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати української збірної на Кубку світу з єдиноборств серед студентів станом на п’ятий змагальний день

Опубліковано 26 вересня 2022 року о 14:45


Українська збірна продовжує виступи на Кубку світу з єдиноборств та за результатами п’яти змагальних днів має у заліку 7 золотих, 9 срібних та 10 бронзових медалей.

У змаганнях з ушу, які відбулися на третій та четвертий змагальний день, срібло виборов Іван Федюченко (Коледж геологорозвідувальних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка), бронзу – Орина Іванова (Державний торговельно-економічний університет) та Данило Фещенко (Академія адвокатури України). 

Відбіркові змагання з таїландського боксу Муєй-тай успішно пройшли Михайло Сердюк (Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка») та Тетяна Гамарко (Національний університет фізичного виховання і спорту України). Спортсмени вийшли у півфінал змаганнь.   

Відбіркові змагання з боксу подолали Іван Папакін (Державний педагогічний інститут імені Григорія Сковороди) та Дмитро Молодан (Ізмаїльський державний гуманітарний університет).

Усього в Кубку світу з єдиноборств беруть участь 1200 студентів 344 університетів із 50 країн світу. У програмі змагань 6 видів спорту: бокс, карате, таїландський бокс Муєй-тай, боротьба самбо, боротьба вільна та греко-римська, ушу.

Нагадаємо, українських студентів запрошують до магістратури за спеціальністю «бізнес- менеджмент» у Францію.