A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати сьомого змагального дня Кубку світу з єдиноборств серед студентів

Опубліковано 28 вересня 2022 року о 15:30


У сьомий змагальний день Кубку світу з єдиноборств українські спортсмени вибороли 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові медалі. 

У вільній боротьбі найвищу нагороду здобула Ірина Коляденко (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана), срібло – Андрій Білійчук, (Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського) та Даніїл Підлипенець (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка), бронзова нагорода у Нарека Погосяна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі). Вадим Танасійчук, студент Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, завершив змагання на четвертому місці.

У змаганнях із таїландського боксу муєй-тай бронзовим призером став Михайло Сердюк (Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»). Владислав Єременко (Західноукраїнський національний університет), Тетяна Гамарко (Національний університет фізичного виховання і спорту України) та Артур Струченков (Національний університет Одеської морської академії) пройшли у фінал та продовжать змагатися за найвищі нагороди.

У змаганнях з карате в дисципліні куміте у фінал вийшла Еліна Сєлємєнєва (Запорізький національний університет), у дисципліні ката – Ярослав Федоров (Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського). Девід Шатохін (Одеський національний морський університет) у дисципліні куміте буде виборювати бронзу.

Усього в Кубку світу з єдиноборств змагаються 1200 студентів 344 університетів із 50 країн світу. За результатами семи днів змагань українська збірна має 8 золотих, 12 срібних та 14 бронзових медалей.

Нагадаємо, Андрій Вітренко обговорив із представниками ESTDEV відновлення освітньої інфраструктури та навчання в умовах воєнного стану.