A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати першого дня змагань на Європейських університетських іграх

Опубліковано 17 липня 2022 року о 16:00


16 липня 2022 року у місті Лодзь (Польща) розпочалися змагання Європейських університетських ігор-2022. Українські студенти з першого дня показують високі результати.

У змаганнях із кікбоксингу (татамі) до півфіналу вийшли Михайло Пашков та Михайло Сердюк. На жаль, Віктор Іванченко травмувався під час поєдинку, тому не зможе продовжити боротьбу.

У стартовому матчі з водного поло збірна Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського обіграла студентів британського університету Шеффілд-Халлам.

У змаганнях із пляжного волейболу команда Сумського державного університету перемогла  суперників із Хорватії та Польщі.

Чоловіча збірна з шахів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського поступилася суперникам із Грузії, натомість перемогла збірні Вірменії та Угорщини. Жіноча збірна усі три зустрічі звела у нічию.

Футзалістки з Харківського національного економічний університету імені Семена Кузнеця перемогли команду з Фінляндії. Чоловіча збірна з Харківського національного університету імені Василя Каразіна перемогла литовців.

Чоловіча команда з настільного тенісу НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» зазнала поразки у боротьбі з португальцями та поляками.

Волейболисти з Сумського державного університету перемогли суперників із Туреччини.

Нагадаємо, 100 країн стоячи вітали українських школярів на Міжнародній математичній олімпіаді.