A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Провідні ІТ-фахівці проведуть вебінари для студентів та викладачів КНТЕУ

Опубліковано 02 квітня 2018 року о 17:06

Семінари від провідних ІТ-фахівців, впровадження та безкоштовне оновлення сучасного пакету програм Microsoft Office 365. Усе це передбачено Меморандумом, який днями підписав ректор Київського національного торговельно-економічного університету з керівником Microsoft-Україна.

Документ також передбачає проведення вебінарів для студентів, викладачів та працівників вишу. Під час цих заходів їм розкажуть про захист особистих даних, зокрема тих, що знаходяться у хмарному середовищі, а також про роботу сучасних програмних продуктів.

“Для нас дуже важливо надавати максимум знань та компетентностей нашим викладачам і випускникам. Тож щороку ми збільшуємо кількість спеціальностей, які спрямовані на підготовку фахівців у сфері інформаційних технологій. Впевнений, що розвиток нашого партнерства з Microsoft буде ефективним та матиме відчутні позитивні результати”, - зазначив ректор КНТЕУ Анатолій Мазаракі.

Наразі університет вже впроваджує Office 365, який підтримує ідеї STEM-освіти. Далі у виші планують залучити додаткові ресурси та технології, які працюватимуть на ліцензійній основі.

Нагадаємо, що ІТ-фахівці зможуть долучитися до навчального процесу студентів ДНУ.