A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Проведено круглий стіл «Допомога постраждалим від боєприпасів вибухової дії в Україні»

Опубліковано 14 березня 2023 року о 09:35


У п’ятницю, 10 березня 2023 року, у Києві Данська рада у справах біженців (DRC) та Програма розвитку ООН провели координаційний круглий стіл «Допомога постраждалим від боєприпасів вибухової дії в Україні».

У круглому столі взяв участь генеральний директор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Олег Єресько, який ознайомив учасників з основними заходами МОН з питань протимінної діяльності для учасників освітнього процесу.

До участі також запрошені представники центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та інші зацікавлені сторони з питань попередження та допомоги постраждалим від уражень вибухонебезпечними предметами в Україні. Учасники поділилися інформацією щодо теперішніх та майбутніх заходів, а також представили виявлені прогалини та проблеми в наданні допомоги. Під час заходу було наголошено на важливості об’єднання зусиль для ефективного попередження ураження вибуховими предметами та допомоги постраждалим від боєприпасів вибухової дії.

Нагадаємо, щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки, Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Міністерством внутрішніх справ запустили вебсайт «Все про мінну безпеку» для батьків, вчителів та дітей.