A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Проведення конкурсу з відбору членів НАЗЯВО відтермінували до припинення воєнного стану в Україні – рішення Конкурсної комісії

Опубліковано 18 березня 2022 року о 19:00


Сьогодні, 18 березня 2022 року, відбулося засідання Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО), в якому взяли участь 8 осіб. Засідання було присвячене пошуку шляхів щодо подальшого проведення конкурсу з відбору членів НАЗЯВО, який в умовах збройної агресії російської федерації проти України та введенням воєнного стану неможливо та недоцільно проводити у визначені раніше терміни та відповідно до Положення про конкурс щодо обрання членів НАЗЯВО.

Конкурсна комісія вирішила відтермінувати проведення конкурсу з відбору членів НАЗЯВО до припинення воєнного стану в Україні. Прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі, припиняється та буде поновлений наступного дня після припинення воєнного стану в Україні. Строк завершення прийому документів та контактна інформація для подання документів будуть оголошені додатково.

Нагадаємо, забезпечено безперервну роботу Національного агентства кваліфікацій на час дії режиму воєнного стану в Україні.