A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Профтехосвітяни створять бізнес-плани розвитку закладів професійної освіти

Опубліковано 22 серпня 2022 року о 12:00


42 керівники закладів професійної освіти взяли участь у лідерському тренінгу, у межах якого вивчали інструменти та методики бізнес-планування. Результатом стане бізнес-план розвитку закладу, створення плану відбуватиметься під менторством сертифікованих тренерів, переможці отримають призи.

Під час тренінгу учасники вивчали правильне планування, аналізували стейкхолдерів, створювали комунікаційний план для взаємодії, генерували ідеї та перевіряли їх на стійкість до ризиків.

Організаторами тренінгу є швейцарсько-український проєкт «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP). Проєкт вдруге проводить захід спрямований на вдосконалення управлінських і лідерських навичок керівників закладів профтехосвіти.

Довідково 

Проєкт «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), ТОВ «Геберіт Трейдинг» і виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки МОН.