A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Продовжено термін приймання документів від індивідуальних консультантів для реалізації проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів»

Опубліковано 12 вересня 2022 року о 11:50


До 18 вересня 2022 року продовжено термін приймання документів від індивідуальних консультантів, які бажають долучитися до реалізації проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

Консультантів залучать до управління, комунікації та координування у межах проєкту, зокрема з питань дотримання екологічних і соціальних стандартів, звітності та інших заходів у Групі впровадження проєкту (ГВП). Нині відкрито 2 вакансії: 

  • спеціаліст із комунікаційних питань та інформаційного охоплення (Communications and Outreach Specialist, MOES-IC-04-COS);
  • спеціаліст із екологічних та соціальних питань (Social and Environmental Compliance Specialist, MOES-IC-05 SECS).

Технічні завдання на ці консультаційні послуги можна знайти за покликанням. Зацікавленим потрібно надіслати резюме українською та англійською мовами на електронну адресу [email protected] із зазначенням відповідної теми листа. Кінцевий термін подавання документів 17:00 за місцевим часом 18 вересня 2022 року.

Нагадаємо, ЮНІСЕФ за підтримки Європейського Союзу реалізує освітні проєкти для дітей та вчителів України.