A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Привітання Сергія Шкарлета з Днем захисників і захисниць України

Опубліковано 14 жовтня 2021 року о 09:07


14 жовтня 2021 року, у День захисників і захисниць України, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет привітав відважних українців та українок, які  беруть участь у захисті суверенітету й територіальної цілісності України.

«Сьогодні, у День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці, хочу привітати відважних українських захисників і захисниць. Це свято уособлює силу волі та незламність духу, наповнює серця мільйонів українців почуттям гордості та поваги до людей, чиї сміливі вчинки назавжди залишаться втіленням любові до Батьківщини та свого народу. З нагоди величного свята висловлюю подяку та шану чоловікам і жінкам, які беруть участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України», – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр переконаний, що любов до своєї землі та готовність до захисту Вітчизни надалі залишатимуться найважливішими рисами народу України.

Також Сергій Шкарлет висловив особливі слова підтримки тим українцям, які сьогодні знаходяться в бойовому строю, відважно захищающи майбутнє нашої країни.