A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Привітання Сергія Шкарлета учасникам фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Опубліковано 05 лютого 2022 року о 09:20


Вкотре Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка об’єднує українців навколо культури. Українська мова має давню історію, а цінності духовного буття формувалися впродовж століть на творчості Тараса Шевченка. 

Поет, художник, мислитель і громадський діяч від часів кріпацтва відстоював долю української літератури. Ясність, виразність, народнопісенна тональність, національна образність і простота мовлення у його творах стали важливою складовою нашої мови. 

Сьогодні учасники фінального етапу будуть розвивати слово й думку через сучасне розуміння Шевченкових творів, осягати буття й генерувати ідеї.

Вірю, що конкурс відкриє можливості для обдарованої молоді, яка розкриє себе за допомогою художнього слова, світогляду та філософії творчості Тараса Шевченка. 

Бажаю учасникам і учасницям фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка успіхів, а також творчих і цікавих завдань. Нехай у чесній боротьбі переможуть найсильніші.


З повагою до Вас!