A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Привітання Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета з Міжнародним днем захисту дітей

Опубліковано 01 червня 2021 року о 14:17


Любі діти! Шановні батьки! 

Щиро вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Дитинство – найчарівніша пора людини, коли світ грає всіма кольорами, як веселка під час дощу, приваблює, захоплює та відкриває всі можливості для завоювання світу.

Кожна дитина має право на щасливе майбутнє, а головний обов’язок суспільства та держави в цілому – об’єднувати зусилля для створення найкомфортніших умов для розвитку молодого покоління, його становлення в дорослому житті, набуття необхідних знань та корисних навичок, виховання любові до України.

Ми, дорослі, маємо бути для дітей невичерпним джерелом добра, любові й тепла, героями та захисниками, мудрими вчителями і вірними друзями, та й самі маємо вчитися в наших дітей легкості та життєвої радості. Адже діти – це теж наші маленькі й дуже розумні вчителі.

Вдячний усім батькам, вчителям, вихователям за наполегливість, працелюбність і терпіння у вихованні й навчанні молодого покоління. Бажаю вам віри й наснаги в цій почесній місії!

Дітям зичу щасливої долі, Божого благословення, мирного неба й сонячних ранків, здоров’я, радості, натхнення, успіхів у навчанні та веселих літніх канікул! Нехай здійсняться дитячі мрії та легким буде шлях до зірок!

Зі святом!