A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Прийом заявок на стипендії: навчання у Китайській Народній Республіці

Опубліковано 23 грудня 2021 року о 13:42


До 31 січня 2022 року відкрито прийом заявок на отримання державної стипендії Уряду Китайської Народної Республіки.

Відповідно до Угоди між МОН і Міністерством освіти Китайської Народної Республіки про співробітництво в галузі освіти, Уряд КНР надає 37 стипендій на навчання у 2022/2023 навчальному році за освітніми рівнями бакалавр, магістр, доктор філософії, а також на мовне стажування.

Кандидат має пройти обов’язкову реєстрацію на сайтах Китайської стипендіальної ради (http://www.csc.edu.cn/studyinchina або www.campuschina.org) та створити особистий кабінет, в якому мають бути заповнені та завантажені необхідні документи. Також кандидат повинен заздалегідь звернутися до обраного ЗВО та отримати лист-підтвердження про готовність прийняти його на навчання.

До Міністерства освіти і науки України заявка подається в електронному та паперовому форматах за Переліком.

В електронному форматі скановані PDF-документи надсилаються на адресу [email protected] із темою листа «Стипендії на навчання в КНР 2022».

Паперові документи приймаються за адресою: 

  • місто Київ, проспект Перемоги, 10, 01135, Міністерство освіти і науки України, управління міжнародного співробітництва та протоколу. 

Обов’язкова примітка на конверті: «Стипендії на навчання в КНР 2022». Усі паперові документи мають бути зібрані у 2 папки (оригінали та копії), відповідно до Переліку. Документи можна подати у два способи:

  • надіслати поштою, дата визначається за штампом на конверті поштового відправлення;
  • передати особисто під підпис контактної особи, зазначивши дату та час отримання.

У разі виникнення запитань, кандидати можуть звернутися до Маргарити Потапенко за телефоном (044) 481-32-77 та електронною поштою [email protected].