A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Представники Міністерства освіти Республіки Словаччина підготували ще один пакет заходів щодо підтримки українських дітей

Опубліковано 31 травня 2022 року о 16:10


30 травня 2022 року Міністр освіти, науки, досліджень і спорту Республіки Словаччина Браніслав Грелінг і заступник регіонального директора ЮНІСЕФ у Європі та Центральній Азії Філіп Корі підписали меморандум про співпрацю.

«Наше головне завдання – забезпечити українських дітей шкільним середовищем, де вони почуватимуться в безпеці та відчуватимуть, шо їхні потреби враховані», – повідомив Браніслав Грелінг.

Наступним кроком після підписання меморандуму є створення робочого плану, на основі якого буде представлено та реалізовано конкретні заходи. Міністерство освіти, науки, досліджень і спорту Республіки Словаччина зосередиться на створенні сприятливого середовища для тимчасово переміщених школярів, а також підвищенні інституційної спроможності. Заплановані заходи спрямовані на дітей дошкільного та шкільного віку, які приїхали до Словаччини внаслідок війни.

Нагадаємо, Міністр освіти та наукових досліджень Німеччини Беттіна Штарк-Ватцінґер розповіла про співпрацю з МОН і заходи, що вживаються для допомоги в освітній сфері українцям.