A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Понад 300 позашкільників взяли участь у XII Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі ігрових програм «Адреса дитинства – гра!»

Опубліковано 30 листопада 2022 року о 13:15


Закінчився XII Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс ігрових програм «Адреса дитинства – гра!».

Традиційно його організаторами виступили Український державний центр позашкільної освіти та заклад позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості Шевченківського району» міста Запоріжжя. Фестиваль проходив протягом п’яти днів в онлайн форматі. На участь у фестивалі подали заявки понад 300 учасників із 15 областей України та 10 країн світу. Тема цьогорічного фестивалю — «Зимові свята».

Програма фестивалю не передбачала конкурсу ігрових програм, а була майстернею з напрацювання нових ідей у сфері дитячого та молодіжного дозвілля, обміну досвідом та презентацією власного бачення учасниками вирішення проблем сьогодення під час святкування зимових свят в Україні.

Серед активних учасників фестивалю був Народний художній колектив України шоу-театр молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Вихованці старшої групи у онлайн-батлі змагалися з командою студентів факультету соціокультурного менеджменту комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтва імені Павла Чубинського» у конкурсі щодо створення та розробки нових форм новорічних свят в умовах воєнного стану в Україні. Обидві команди продемонстрували високий рівень креативності, комунікації, мовного мистецтва, інтелекту та бійцівський характер.

Команда молодіжного клубу «Імідж» репрезентувала своє вирішення проблеми сучасних новорічних героїв у проєкті «Антигерої новорічних свят».

У результаті конкурсу цей проєкт зайняв першу позицію у рейтингу 10 топ-ідей фестивалю. Оргкомітет відмітив почесною відзнакою фестивалю «За вірність дитинству» імені Олени Німежанської Наталію Долгополову, заслужену працівницю освіти України, керівницю МК «Імідж». 

Нагадаємо, створено платформу цифрової бібліотеки.