A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Понад 1500 держслужбовців підвищили кваліфікацію у Центрі кар’єрного та професійного розвитку Державного університету економіки і технологій

Опубліковано 16 червня 2022 року о 15:45


Команда Центру кар’єрного та професійного розвитку Державного університету економіки і технологій міста Кривий Ріг звітує про результати роботи курсів підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. За результатами півріччя з січня до червня 2022 року видано понад 1500 сертифікатів. Зокрема, 1278 документів – за час повномасштабної війни в Україні.

Центр кар’єрного та професійного розвитку третій рік працює з організацією підвищення кваліфікації. Розпочали роботу курсів у 2022 році у лютому. Перша сесія відбулася до початку повномасштабного вторгнення, далі набір у групи проводили в умовах воєнного часу.

Так, за березень 2022 року контингент слухачів складав 380 осіб; квітень – 100; травень – 278. У червні курси закінчили  520 слухачів. 

Заняття відбувалися дистанційно на платформі ZOOM у формі лекцій та тренінгів, використовували сучасну практичну інформацію, інтерактивні методики для максимального зацікавлення слухачів.

На вимогу часу, зокрема через наявність повітряних тривог, можливі проблеми з Інтернетом у слухачів та обмеження часу аудиторної роботи з викладачами,  було додано опцію працювати паралельно в асинхронному режимі. Кожен слухач курсів протягом терміну навчання може переглядати відеозаписи лекцій, презентації викладачів та складати підсумкові тестові опитування.

Зміст програм відповідає пріоритетним напрямам (темам) підвищення кваліфікації державних службовців. Зокрема, слухачам пропонують програми з таких питань: 

  • державної політики цифрового розвитку;
  • запобігання корупції та забезпечення доброчесності;
  • комунікації та взаємодії;
  • лідерства;
  • стратегічного управління та планування;
  • удосконалення рівня володіння державною мовою;
  • управління змінами (впровадження або сприйняття змін);
  • управління персоналом на державній службі;
  • управління публічними фінансами.

Нагадаємо, ЮНІСЕФ у співпраці з МОН передав учителям понад 5 тисяч ноутбуків.