A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Подати анкету до Наукової ради МОН можна до 5 листопада

Опубліковано 10 вересня 2018 року о 13:11

Міністерство освіти і науки продовжило до 5 листопада 2018 року термін  подання анкет до складу Наукової ради МОН. Це рішення прийнято у зв’язку з тим, що термін подання анкет кандидатів збігся з відпускним періодом працівників закладів вищої освіти та наукових установ.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету за цим посиланням https://goo.gl/forms/dzTGHWISUA03U5VH2 , а також надати її паперовий варіант із підписом кандидата, завірений організацією, у якій він працює, до департаменту науково-технічного розвитку МОН.

Звертаємо увагу кандидатів, що анкети розглядатимуться тільки за наявності паперового варіанту та заповнення google-form.

За додатковою інформацією можна звертатися до відділу розвитку науки у вищих навчальних закладах департаменту науково-технічного розвитку МОН за телефоном 287-82-73.

Нагадуємо, що раніше МОН видано наказ про оновлення складу секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН та додаткового конкурсного відбору до складу секцій за фаховими напрямами Експертної ради МОН (наказ Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 № 740).