A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Почався прийом заявок на конкурс для здобуття премії ЮНЕСКО ім. Короля Хамада бен Іси Аль Халіфи – розмір премії 25 тис доларів

Опубліковано 22 серпня 2018 року о 18:33

Розпочався конкурс  на здобуття премії ЮНЕСКО ім. Короля Хамада бен Іси Аль Халіфи за використання інноваційних інформаційно-комунікативних технологій (ІКТ) для забезпечення освіти найбільш вразливих груп населення. Про це інформує Сектор освіти Національної комісії України у справах ЮНЕСКО МОН України.

Премію у розмірі 25 тис доларів США буде присуджено авторам двох найкращих проектів, що зробили внесок для підтримки та/або сприяння творчому використанню ІКТ для забезпечення освіти незахищених груп населення.  

Вимоги до проекту є такими:

•        його тривалість складає щонайменше один рік;

•        зміст та інструменти впливу, що використовуються, є інноваційними та відкритими;

•        має докази стабільності середньо-довгострокового застосування;

•        номінується на таку премію вперше.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 18.00 1 вересня 2018 року за електронною поштою:  [email protected].

До участі запрошуються індивідуальні заявники, заклади освіти, та неурядові організації.

Розгляд заявок робіт та визначення номінантів здійснює секторальна рада сектору освіти Нацкомісії України у справах ЮНЕСКО МОН України під головуванням першого заступника Міністра освіти і науки Володимира Ковтунця.

Про результати відбору всі заявники будуть повідомлені листом на електронну пошту не пізніше 18:00 20 вересня 2018 року.

Детальніше  про премію, конкурс, вимоги до проектів та кандидатів  можна переглянути на сайті UNESCO за посиланням: https://en.unesco.org/sites/default/files/ictprize_2018_criteria_en.pdf 

Довідково:

Премію ЮНЕСКО ім. Короля Хамада бен Іси Аль Халіфи засновано у 2005 році за підтримки Королівства Бахрейн для просування можливостей використання нових технологій для навчання та сприяння досягненню Цілей сталого розвитку, зокрема, забезпечення доступної освіти для усіх та сприяння навчанню упродовж життя.