A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Плейбек-театр, музичний джем та майстер-класи з акторської гри: у Києві стартує Міжнародний інклюзивний фестиваль

Опубліковано 11 червня 2018 року о 17:35

15-17 червня 2018 року у Києві проведуть Міжнародний інклюзивний фестиваль “АРТ-Плейбек. Разом”. На учасників чекають театральні та музичні майстер-класи, перформанси, інтерактивні заняття, лекції тощо. Відвідати захід можуть усі охочі.

Фестиваль проходитиме вже вчетверте. Цьогоріч організатори обіцяють презентувати особливу програму, яка висвітлить тему інклюзії. Наприклад, учасникам запропонують дослідити платформу фестивалю на візку, вивчити кілька фраз жестовою мовою та дізнатися історії людей, що живуть у прифронтовій зоні на сході України. На думку організаторів, такі заходи допоможуть зрозуміти проблеми інших людей, сприятимуть толерантності у різних життєвих ситуаціях.

Для учасників також працюватиме плейбек-театр: його актори представлятимуть короткі перформанси за мотивами особистих розповідей учасників, проводитимуть навчальні семінари з акторської гри та представлять документальну виставу. Тренерами заходу стануть актори з України, Білорусі та Німеччини.

На завершення досвідчені музиканти разом з учасниками проведуть музичний джем, у якому охочі спробують гру на різних інструментах та виконають відомі пісні на сучасний лад.

Захід зацікавить соціальних працівників, педагогів та психологів, які працюють з людьми з інвалідністю. У межах фестивалю фахівці дізнаються про нові комунікаційні методики та отримають поради, які зможуть поширити серед колег.

Участь у заході - безкоштовна, але за бажанням учасники можуть зробити організаційний внесок, визначивши його розмір самостійно. Внесок не є обов'язковим.

Ознайомитися з програмою фестивалю можна тут.

Форма попередньої реєстрації https://goo.gl/2bZbXf