A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Підготовка міжнародних проектів, стажування викладачів та нові можливості для практики студентів - представники УІПА, бізнесу та місцевої влади співпрацюватимуть задля розвитку легкої промисловості у регіоні

Опубліковано 09 січня 2019 року о 13:38

Представники Української інженерно-педагогічної академії, ділової ініціативи Kharkiv Fashion Cluster та Управління інноваційного розвитку Харківської міської ради уклали Меморандум, який має покращити розвиток легкої промисловості у регіоні. Зокрема, він стане платформою для ефективної співпраці вишу, бізнесу та місцевої влади.

Серед інших можливостей, які відкриває така співпраця, - стажування викладачів та практичні тренінги для студентів на сучасних підприємствах, підготовка разом з досвідченими фахівцями проектів для міжнародних та всеукраїнських конкурсів, розробка нових навчальних програм тощо.

Скористатися перевагами Меморандуму, насамперед, зможуть студенти та викладачі технологічного факультету УІПА. Передбачається, що студенти, які вивчають технології легкої промисловості та швейних виробів, дизайн, а також конструювання, долучитимуться до циклу fashion-лекцій або конкурсу молодих дизайнерів “Start Fashion”.

Нагадаємо, що у ХНУ визначили переможців конкурсу стартапів Karazin StartUp Week.