A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оприлюднено відгуки наукової спільноти щодо кандидатів у члени Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій

Опубліковано 23 квітня 2021 року о 19:15


22 квітня 2021 року завершився термін подання відгуків наукової спільноти щодо кандидатів, які були висунуті і подали заяву за згодою на участь у конкурсі щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій. Протягом двох тижнів з дня  оприлюднення переліку кандидатів (7 квітня) на участь у конкурсі надійшло 154 відгуки.

Відповідно до пункту 23 Положення про конкурс щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій, відгуки можуть використовуватися членами Ідентифікаційного комітету з питань науки як допоміжна інформація під час проведення конкурсу щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій.

Наступним етапом конкурсу, який здійснює Ідентифікаційний комітет з питань науки, є проведення конкурсного відбору зазначених кандидатів.

Рішення щодо включення кандидата до складу Наукового комітету вважається прийнятим за умови підтримки його кандидатури всіма членами Ідентифікаційного комітету з питань науки, що взяли участь у засіданні.