A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оприлюднено перелік кандидатів, які були висунуті і подали заяву за згодою на участь у конкурсі щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій

Опубліковано 09 квітня 2021 року о 15:26


7 квітня 2021 року о 23 год. 59 хв. завершився етап висунення кандидатів на конкурс щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій (далі – Науковий комітет). Його метою є обрання 12-ти членів Наукового комітету на строк повноважень у 4 роки на заміну тих, чиї повноваження закінчуються 9 серпня 2021 року, та визначення 10-ти нових осіб з метою забезпечення у період між проведенням конкурсів заміщення членів Наукового комітету, які достроково припинили свої повноваження (на заміну тих, що були обрані до складу резерву у 2019 році).

Відповідно до пункту 22 Положення про конкурс щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. №1042 (далі – Положення), Ідентифікаційним комітетом з питань науки сформовано перелік кандидатів, які були висунуті та подали заяву за згодою на участь у конкурсі.

Відповідно до пункту 23 Положення, протягом двох тижнів з дня оприлюднення переліку кандидатів, які були висунуті та подали заявку за згодою на участь у конкурсі, наукова спільнота може надавати відгуки щодо цих кандидатів.

Відгуки щодо кандидатів надсилаються через електронну форму до 22 квітня включно.

Відповідно до Положення, відгуки, не підписані автором (авторами), а також такі, щодо яких неможливо встановити авторство, вважаються анонімними і врахуванню не підлягають.

Звертаємо увагу, що максимальний розмір відгуку не повинен перевищувати 1024 символи.