A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Опитування користувачів статистичної інформації щодо показників наукової та інноваційної діяльності

Опубліковано 05 липня 2022 року о 14:15


З метою вивчення рівня задоволення інформаційних потреб користувачів у статистичній інформації щодо показників наукової та інноваційної діяльності, Державна служба статистики України спільно з територіальними органами Держстату проводить анкетне опитування.

Участь у опитуванні дозволить підвищити якість статистичної інформації та покращить підтримку користувачів. Індивідуальні відповіді є конфіденційними.

Результати опитування будуть оприлюднені на сайті Держстату в узагальненому вигляді.

Як працювати з анкетою?

Після ознайомлення позначте одну або декілька відповідей, що відображають Вашу думку. Не пропускайте запитання та не пізніше 31 липня 2022 року відправте заповнену анкету на поштову адресу (вулиця Шота Руставелі, 3, місто Київ, 01601) або на e-mail ([email protected]).

У разі виникнення додаткових запитань Ви можете звернутися до:

  • Держстату – департамент структурної статистики. Контактні особи: Кісленко Ольга ([email protected]), Свєтлакова Єлизавета (+38(044) 287-65-49);
  • територіальних органів Держстату (контакти відповідального за проведення опитування можна знайти на сайті ТОД або скористатися посиланням, що містить електронні скриньки всіх ТОД).

З попередньою статистичною інформацією щодо показників наукової та інноваційної діяльності можна ознайомитися в збірнику «Наукова та інноваційна діяльність України», розміщеному на офіційному сайті Держстату у розділі «Статистична інформація»/«Публікації»/«Економічна статистика»/«Наука, технології та інновації».

Нагадаємо, 10 українських інноваційних стартапів зможуть представити свої ідеї на міжнародному саміті «Start-up BW Summit 2022».