A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Online Mentor: 100 учасників доєдналися до інноваційного інструменту

Опубліковано 22 листопада 2022 року о 08:40


Близько 200 учасників зареєструвались та 100 учасників доєднались до нової ініціативи «Online Mentor Science&Business» від Міністерства освіти і науки України та Українського фонду стартапів. 

Для допомоги науковцям підготуватися до участі в Sсience&Business Acceleration Міністерство освіти і науки України спільно з Українським фондом стартапів анонсують запуск інноваційного інструменту «Online Mentor». 

«Online Mentor» – це структурована програма, призначена для відпрацювання нової ідеї та підготовки її до акселерації. Передбачено щоденні лекції, навчальні матеріали та практичні завдання, які можна виконувати у будь-який зручний час. Експрес-курс допоможе структурувати ідею та вийти на рівень Pre-Acceleration stage/зробити перші кроки від Idea-Stage. 

«Я познайомлю охочих зі стартап-екосистемою України, навчу тонкощам створення та ведення інноваційного бізнесу, розкажу про можливості для комерціалізації інноваційних ідей/наукоємних рішень та допоможу підготуватись до участі в майбутніх івентах, конкурсах для залучення фінансування, пошуку інвесторів та розвитку стартапу. Наше знайомство стало можливим завдяки проєкту «Science&Business», що реалізується спільно з Міністерством освіти та науки України і Українським фондом стартапів!» – закликає «розумний помічник». 

Цифровий інструмент буде корисний для науковців та стартаперів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають рішення наукового характеру та прагнуть набути нового досвіду, знань та навичок у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації напрацювань. 

Участь в програмі «Online Mentor» безкоштовна за умови реєстрації. Реєстрація доступна за формою за посиланням до 21 листопада 18:00:

Партнерами ініціативи є Офіс підтримки вченого та мережа академічних стартап-інкубаторів «Yep!». 

Довідково

Sсience&Business – серія заходів задля поєднання наукового та інноваційного потенціалу вчених, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа, пошуку інноваційних ідей та рішень, підвищення обізнаності з питань комерціалізації наукоємних проєктів. 

Нагадаємо, 25 молодих змучених України отримуватимуть іменні стипендії імені Героїв України - Героїв Небесної Сотні