A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ: НА ПЛАТФОРМІ EDERA ВІДКРИТО ВСІ МОДУЛІ

Опубліковано 14 травня 2018 року о 11:40

На платформі EdEra відкрито останній модуль онлайн-курсу для вчителів початкової школи. Цей модуль присвячений інклюзивній освіті. Його розроблено з урахуванням побажань учителів, і за результатами моніторингу впровадження курсу частина лекцій подана в текстовому форматі.  Відтак на сайті у вільному доступі можна переглянути всі модулі курсу:


1. Загальний огляд

2. Організація класу

3. Інтегроване навчання

4. Методики викладання у 1 класі

5. Нейропсихологія

6. Інклюзивна освіта


Після проходження останнього модулю слухачам потрібно буде скласти іспит. Усі, хто за результатами поточного, модульного та підсумкового контролю наберуть понад 60% результату, отримають безкоштовний  електронний сертифікат.

Розробники онлайн-курсу нагадують, що він буде відкритим завжди, і кожен, хто захоче пройти його вперше чи повторно - зможе це зробити будь-коли. Зареєструватися на курс та переглянути всі матеріали можна за посиланням: ed-era.com/nus.

Загалом на курс зареєструвалось понад 120 тис слухачів. Він є обов’язковим для вчителів, які навчатимуть першокласників з 1 вересня 2018 року, і складається з дистанційного курсу та трьох очних сесій.


Нагадуємо, що триває масштабне підвищення кваліфікації вчителів початкової школи.