A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оголошено відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН – анкети приймаються до 15 серпня

Опубліковано 11 липня 2018 року о 15:07

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертну раду МОН.

Оскільки у січні 2019 року закінчується термін дії Наукової ради оголошується конкурс претендентів для участі як експертів на наступний строк її повноважень. Також для забезпечення якісної експертизи проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених за напрямами, затвердженими наказом МОН від 03.07.2017 № 983, оголошується додатковий конкурсний відбір експертів до складу секцій за фаховими напрямами Експертної ради МОН.

Міністерством освіти і науки України видано наказ про оновлення складу секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН та додаткового конкурсного відбору до складу Експертної ради МОН (від 09.07.2018р. № 740).  

Кандидати можуть претендувати лише на одну із запропонованих секцій із зазначенням наукового напряму секції за фаховим напрямом Наукової ради МОН та Експертної ради МОН.

Щоб взяти участь у відборі, необхідно заповнити анкету за цим посиланням https://goo.gl/forms/dzTGHWISUA03U5VH2  , а також надати її паперовий варіант із підписом кандидата, завірений організацією, у якій він працює, до департаменту науково-технічного розвитку МОН. Кінцевий день прийому анкет – 15 серпня 2018 року.