A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оголошено вакансію в асоціацію COST

Опубліковано 28 липня 2022 року о 12:10


Європейське співробітництво в галузі науки та техніки (COST), що надає інноваторам і дослідникам можливості налагодження зв’язків для зміцнення спроможності Європи вирішувати наукові, технологічні та суспільні виклики, оголошує вакансію на посаду наукового співробітника.

Основним обов’язком наукового співробітника (Science Officer) є впровадження процедури подання, оцінки, відбору та затвердження пропозицій (SESA), а також підтримка моніторингу та остаточної оцінки дій асоціації.

Відповідальність наукового співробітника полягає в супроводі та підтримці дій COST шляхом підтримки дослідників, сприяння міждисциплінарній дослідницькій співпраці в мультидисциплінарному та багатокультурному середовищі. Науковий співробітник підпорядковується керівнику Департаменту науки.

З вимогами до кандидатів на посаду наукового співробітника та детальним порядком подачі документів можна ознайомитися за посиланням.

Електронні заявки, мотиваційний лист із зазначенням можливої дати початку роботи, резюме англійською мовою (максимум 2 сторінки) та рекомендаційні листи, підписані англійською мовою до 1-го раунду співбесід, повинні бути адресовані Барбарі Боттіау (Barbara Bottiau) та надіслані на електронну адресу [email protected] (із зазначенням коду посилання SO2022.4 у рядку теми).

Отримати додаткову інформацію можна за посиланням. Заявки приймаються до 18 вересня 2022 року (включно).

Довідково

Асоціація COST — міжнародна некомерційна асоціація зі штаб-квартирою у Брюсселі, членами якої є 40 європейських країн. Вона отримує фінансування в межах Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».