A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оголошено конкурсний відбір членів Науково-методичної ради МОН

Опубліковано 22 січня 2021 року о 12:02


Сьогодні, 22 січня 2021 року, стартує конкурсний відбір членів сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (сектор НМР) та науково-методичної комісії (НМК) з інноваційної діяльності сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України.

Сектор НМР та НМК формуються з представників центральних органів виконавчої влади, роботодавців та їх об’єднань, закладів освіти всіх форм власності, наукових установ, Національної академії наук України та галузевих національних академій наук, професійних асоціацій, міжнародних експертів, які мають науковий ступінь у відповідній галузі знань або досвід фахової роботи в галузі не менше ніж 10 років, на строк не більш ніж три роки.

До складу сектору Науково-методичної ради мають входити 7 осіб, науково-методичної комісії – 25 осіб.

Подання документів претендентів до складу сектору НМР та НМК здійснюється з 22 січня до 17 лютого 2021 року за адресою: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36, каб. 212, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» або електронною поштою на адресу: [email protected] або [email protected] (телефон для довідок (044) 248-18-12, моб. тел. 067-568-67-46, Кіян Ольга Іванівна, завідувачка сектору експериментальної педагогіки відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи).

Для участі в конкурсному відборі потрібно подати такі документи:

  • заява;
  • біографічна довідка (резюме);
  • мотиваційний лист;
  • копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня та вченого звання або завірені копії документів, що засвідчують досвід фахової роботи в галузі щонайменше 10 років.

Довідково.

Науково-методична рада Міністерства освіти і науки України – це постійний консультативно-дорадчий орган, який надає консультативну допомогу Міністерству освіти і науки України щодо змісту освіти та організації освітнього процесу. 

Науково-методична комісія – комісія, що здійснює організацію та координацію інноваційної діяльності у сфері дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти, зокрема розгляд заявок, проведення науково-методичної та психолого-педагогічної експертизи, надання висновку щодо доцільності організації та проведення експерименту або реалізації проєктів всеукраїнського рівня.

Нагадаємо, триває обговорення електронних версій фрагментів підручників.