A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Нові матеріали для педагогів і батьків: «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Опубліковано 10 квітня 2022 року о 19:15


Команда Міністерства освіти і науки додає нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», які доцільно використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку.

Матеріали містять онлайн-заняття з музики, математики, розвитку мовлення, психологічні поради, важливі нормативно-правові акти та багато корисної інформації щодо поведінки в умовах воєнного стану.

До оновлення долучились ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», цифрове видавництво MCFR, журнал «Дошкільне виховання», педагогічні працівники комунальних і приватних закладів дошкільної освіти. Постійно поповнює нашу скарбничку новими цікавими відеоматеріалами Наталія ШАПОВАЛ – консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Херсона.

Відділ дошкільної освіти МОН України щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України в цей нелегкий час воєнного стану.

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН і ЮНІСЕФ на електронну пошту: [email protected] із позначкою: матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Нагадаємо, ЮНІСЕФ та МОН запустили дитячий онлайн-садок НУМО.