A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

НМТ-2023: тест доступний з іспанської мови

Опубліковано 31 березня 2023 року о 14:00


Фахівці УЦОЯО підготували демонстраційні варіанти тестів НМТ з усієї лінійки предметів НМТ. Відсьогодні потенційні учасники тестування можуть виконати завдання з іспанської мови. Онлайновий НМТ з цього предмета доступний за посиланням.

Під час роботи в онлайн-середовищі варто зважати на те, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання. Тому їх немає і в демонстраційному варіанті тесту.

Якщо в учасника тестування повільний інтернет або відсутні умови, щоб працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, ー файл із демонстраційним варіантом тесту з іспанської мови можна завантажити на свій пристрій, виконати завдання і звірити відповіді з правильними. 

Нагадуємо, що у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти можна пройти демонстраційні тести з усіх предметів НМТ: