A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

НМТ-2023: 14 тис. осіб отримали повідомлення про успішну реєстрацію

Опубліковано 07 квітня 2023 року о 13:15


За 4 дні від початку реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті створено майже 54 тис. персональних кабінетів, 14 тис. осіб уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Бажання складати тестування у тимчасових екзаменаційних центрах, які будуть створені в Україні, виявили 46 570 осіб, за кордоном ー 7 272. Вибираючи предмет додаткового блоку, вступники віддають перевагу історії України (26 220 осіб)  й іноземним мовам (18 545 осіб).

Для реєстрації, потрібно за допомогою спеціального сервісу створити персональний кабінет. У разі ненадання копій документів або надання копій, що не відповідають вимогам, вступникам повідомлять про потребу виправити недоліки. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше, але не пізніше ніж 7 травня.

Також до 7 травня можна змінити навчальний предмет додаткового блоку, населений пункт в Україні або за кордоном, вказати потребу складання НМТ під час додаткової сесії.

Докладніше на сайті УЦОЯО.

Нагадаємо, раніше розповідали як стати учасником та раціонально обрати третій предмет.