A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Низький уклін усім, хто боронить Україну! Ворогу не вдасться нас зламати!

Опубліковано 04 березня 2022 року о 18:15


Українські полярники, що зараз працюють на станції "Академік Вернадський", звернулися до всіх жителів України. Вони відзначили, що народилися і живуть в дуже різних куточках нашої держави – від Києва до Євпаторії, від Харкова до Стрия.

"Війна застала нас далеко від дому, на найвіддаленішому рубежі України, де майорять наші рідні синьо-жовті прапори. Як і в українців по всьому світу, наші серця сповнені болю від того, що відбувається у нас на Батьківщині. Наші міста і села зазнають бомбардувань, гинуть люди. На жаль, поки що ми не можемо долучилися до військових, рядів тероборони та волонтерів. Але, як усі ви, ми робимо все, що в наших силах, ми допомагаємо нашій державі фінансово та інформаційно", – зазначили українські полярники.

Вони також висловили свою повагу та вдячність усім тим, хто боронить Україну.

"Завдяки вам наші близькі мають захист, а у нас є впевненість, що ми повернемося додому та разом з вами будемо будувати наше спільне майбутнє. Ворогу не вдасться нас зламати. На російських загарбників чекає поразка і вічна ганьба. А Україну в цей переламний історичний момент підтримує весь світ. Ми неодмінно переможемо!", – наголосили учасники Української антарктичної експедиції.

Слава Україні!