A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Неформальне навчання та платформа для лекцій: у ПНУ презентували студентський простір Paragraph

Опубліковано 15 листопада 2018 року о 16:58

На базі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника відкрили сучасний студентський простір Paragraph, де кожен охочий зможе отримати комфортні умови для навчання. Авторами проекту стали студент вишу Віктор Лесик та фахівець відділу управління проектами ПНУ Андрій Шпак. Презентація простору відбулась 14 листопада 2018 року з нагоди Міжнародного дня студента.

Для реалізації ідеї студенти залучили ресурси керівництва вишу, громадських платформ, а також місцевих управлінців. На базі Paragraph планують проводити зустрічі з відомими дослідниками та фахівцями-практиками, воркшопи, лекції. За бажанням молодь зможе використовувати простір і для самостійного навчання.

“Створення таких платформ є доброю традицією європейських університетів. Тож ми підтримуємо ініціативну молодь, яка прагне до відкритої дискусії та пропонує нові сучасні майданчики для обговорення цікавих ідей. Саме під час спілкування у подібних форматах й народжуються нові креативні проекти”, - зазначив ректор університету Ігор Цепенда.

Нагадаємо, що у ЗНУ провели День абітурієнта, учасниками якого стали понад 500 учнів шкіл та закладів профосвіти.