A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Навчай для України» розпочинає набір шкіл-партнерів Київської області для вчителювання молоді

Опубліковано 08 березня 2023 року о 18:30


Освітня організація «Навчай для України» розпочинає набір шкіл-партнерів, які прийматимуть у свої колективи молодих та вмотивованих вчителів. Команда залучає талановиту молодь для вчителювання та здійснення впливу у громадах. Усе заради того, аби кожна дитина мала змогу реалізувати потенціал, незалежно від місця народження чи проживання. Особливо у час війни.

Участь у Програмі безкоштовна. До 30 квітня 2023 року відкрита форма для реєстрації.

У разі виникнення запитань – звертайтеся до Ольги Юрчишин, керівниці напряму співпраці зі школами – на електронну скриньку [email protected]

Детальніше про вимоги участі у програмі.

«Навчай для України» з 2017 року залучає вмотивованих молодих фахівців різних галузей до вчителювання у школах-партнерах у маленьких населених пунктах України на 2 роки (у час війни – це 1 рік з можливістю продовження). За цей час спільнота партнерів «Навчай для України» уже налічує 17 шкіл у 5 областях. Діяльність організації підтримало й Міністерство освіти і науки України, безстроковий меморандум про співпрацю підписали у 2017 році. Також організація є частиною глобальної мережі «Teach For All», яка представлена у 60 країнах світу.

Нагадаємо, визначено найкращих робототехніків Черкащини.