A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

НАПН оголошує конкурс на підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів у 2018 році

Опубліковано 20 липня 2018 року о 10:29

Відповідно до “Порядку розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2013 р. № 363, Національна академія педагогічних наук України оголошує конкурс на підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів у НАПН України на 2018 рік. Обсяг претендентів затверджений постановою Кабінету Міністрів України “Про державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2018 році” від 11 липня 2018 р. № 556 (докладніше у додатку).

Для участі у конкурсі на підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів установи та заклади, які перебувають у сфері управління НАПН України, подають такі документи:

- заявка для участі у відборі виконавців державного замовлення на підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів;

- довідка про діяльність учасника конкурсного відбору;

- копії документів щодо підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів: копії ліцензій на провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти та наказу МОН України про відкриття наукової спеціальності в аспірантурі, докторантурі підвідомчої установи; витяг вченої ради установи про відкриття докторантури;

- копію довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);

- проектні показники обсягу прийому та випуску за державним замовленням з вмотивованим обґрунтуванням учасника конкурсного відбору щодо необхідності підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації із відповідних спеціальностей;

- картка учасника конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів.

Документи приймаються до 31 липня 2018 року у науково-організаційному відділі апарату Президії НАПН України (к. 204).

Конкурсні пропозиції, що надійшли після встановленого в оголошенні строку прийому, або конкурсні пропозиції, що містять документи, які не відповідають вимогам до їх номенклатури та обсягу, повертаються без розгляду незалежно від причини їх запізнення та некомплектності.

Критерієм відбору виконавців державного замовлення є наявність ліцензії на право надання освітніх послуг за відповідним рівнем вищої освіти; документа, що підтверджує підготовку аспірантів, докторантів за відповідною науковою спеціальністю; рішення вченої ради установи про відкриття докторантури.

Розгляд конкурсних пропозицій відбудеться 2 серпня 2018 року о 15:00 в залі Президії НАПН України за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52-А.

Роз’яснення щодо проведення конкурсу та конкурсної документації можна отримати за телефоном (044) 481-37-42 (Шагаєва Ольга Анатоліївна – старший науковий співробітник науково-організаційного відділу НАПН).