A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Найкращий подарунок – перемога»: як учні та педагоги допомагають ЗСУ

Опубліковано 02 жовтня 2022 року о 13:15


Українські вчителі своє професійне свято, на жаль, відзначають в умовах повномасштабної збройної агресії рф. Тримаючи освітній фронт, разом з учнями вони активно долучаються до допомоги українським захисникам і захисницям.

🔹 Луцькі школярі збирають на безпілотник

Учні місцевого ліцею вирішили не купувати подарунки вчителям, а віддати гроші на безпілотник для волинських воїнів стрілецького батальйону однієї з військових частин.

🔸 Одещина: замість квітів учителям – аптечки для ЗСУ

На Одещині вчительки одного з ліцеїв цього року попросили дітей та їхніх батьків нічого не дарувати на День учителя. Ці гроші хочуть скерувати на необхідне для ЗСУ. Так, педагоги оголосили акцію «Замість квітів вчителям – допоможіть наповнити аптечки для наших захисників». У ліцеї також наголошують, що вчителі також намагаються наблизити перемогу України у війні: готують їжу для захисників, печуть смаколики, ліплять вареники, збирають необхідні речі, донатять кошти.

🔹 Учителі на Миколаївщині «наближають перемогу разом»

Долучаються до допомоги українським воїнам і педагоги в Миколаївській області. В одній із гімназій оголосили акцію «Наближаємо Перемогу разом». Педагоги вважають, що найкращим подарунком на професійне свято буде перемога України. Освітяни запропонували не дарувати їм квіти, а допомогти ЗСУ.