A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Національний авіаційний університет став партнером міжнародної авіакомпанії Wizz Air

Опубліковано 29 жовтня 2021 року о 13:39


Сьогодні, 29 жовтня 2021 року, під час візиту делегації міжнародної авіакомпанії Wizz Air та льотної школи F-Air до Національного авіаційного університету було підписано Договір щодо підготовки пілотів між НАУ та компанією Wizz Air Hungary Ltd.

Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький обговорив з членами делегації перспективи впровадження кадетської програми Wizz Air, підтримку пілотів-випускників і подальшу співпрацю з питань підготовки висококваліфікованих фахівців авіаційної галузі.

«Я вдячний за можливості, які відкриваються перед студентами університету завдяки нашому співробітництву. Маю надію, що подальша спільна робота буде приносити користь як НАУ, так і WizzAir у частині кваліфікованих та сертифікованих фахівців», – повідомив Максим Луцький.

Представники компанії Wizz Air зазначили, що обрали НАУ базою для підготовки фахівців авіаційної галузі через високий рівень професіоналізму та ентузіазму випускників.

Відповідно до Договору студенти будуть мати прямий доступ до сесій Wizz Air з набору фахівців після успішного завершення навчальних програм. Студентам, які пройшли пілотний набір, пропонується програма Airline Transition після завершення University Transition Program на базі Wizz Air.

Нагадаємо, МОН та UNOPS обговорили можливості взаємодії у модернізації закладів вищої освіти та міжнародних проєктах.