A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Національна премія імені Бориса Патона – громадське обговорення

Опубліковано 30 листопада 2020 року о 12:20


Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт Закону України «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про державні нагороди України» щодо запровадження Національної премії імені Бориса Патона. Мета – увічнення пам’яті академіка Бориса Патона, а також відзначення на державному рівні діячів науки за значний внесок у розвиток вітчизняної наукової сфери.

Для підготовки узгоджених пропозицій із зазначеного питання наказом МОН було створено робочу групу. До складу робочої групи увійшли представники МОН, Мінекономрозвитку, Національної академії наук, галузевих наук України та Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта просимо надсилати до 15 грудня 2020 року на e-mail: [email protected], головному спеціалісту відділу моніторингу наукової та інноваційної діяльності Галині Тополь.

Нагадаємо, що 19 серпня цього року пішов з життя видатний український вчений, організатор науки, державний та громадський діяч, Президент Національної академії наук України, директор Інституту електрозварювання імені Є. О. Патона Національної академії наук України, Герой України, академік Борис Патон.

Звіт за результатами громадського обговорення.