A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Житомирщині для майстрів та педагогів профтехів провели навчання про інновації у сантехнічній освіті

Опубліковано 28 вересня 2021 року о 09:20


З 20 по 25 вересня 2021 року майстри та педагоги закладів професійної освіти навчались інноваційним підходам у сантехнічній освіті. Вони ознайомилися з новими технологіями та особливостями сучасного монтажу і обслуговування.

Навчання відбулося в межах Всеукраїнської навчально-практичної конференції “Інновації в сучасній сантехнічній освіті” на базі Центру професійно-технічної освіти м. Житомир.

Конференція пройшла у два етапи: спершу навчання розпочалося для майстрів виробничого навчання, згодом для педагогів. Серед тем, які вивчали учасники: теорія роботи насосного обладнання, принципи роботи та особливості інфрачервоних теплових панелей, схеми монтажу різних типів сучасних настінних газових котлів тощо. Крім того, кожного дня навчання розпочиналось із гри “Правда чи брехня (“True-False”)”, яка базувалась на попередньо засвоєному матеріалі.

Майстри та педагоги профтехів, які успішно завершили навчання, отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Організатором конференції стала Швейцарська фундація технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» в межах проєкту “Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні”.

Нагадаємо, що онлайн-інструмент SELFIE планують масштабувати на всю систему загальної середньої та професійної освіти.