A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Запоріжжі провели науково-практичний семінар «Світ дитинства»

Опубліковано 04 липня 2019 року о 09:13

86 фахівців з дошкільної освіти із 14 регіонів країни взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Світ дитинства». Захід відбувся на базі кафедри дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У заході взяли участь педагоги з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Одеської, Полтавської, Сумської, Херсонської, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської  областей та міст Київ, Умань, Кривий Ріг, Одеса.

Актуальну інформацію щодо стану дошкільної освіти у своїх доповідях, тренінгах та майстер-класах презентували представники МОН України, Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА, тренери The LEGO Foundation, науковці вишів області та науково-педагогічні працівники кафедри дошкільної освіти Запорізького ОІППО.

У межах семінару «Світ дитинства» також було організовано виставку-презентацію досвіду роботи переможців обласного фестивалю фахової майстерності «Світ дошкілля» (Методист року – 2019), а також  виїзна екскурсія  в «Етносело».

Семінар відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти».