A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Закарпатті майже 3,5 тис. учителів підвищуватимуть кваліфікацію з використання системи HUMAN

Опубліковано 12 травня 2022 року о 09:50


10 травня 2022 року педагогічні працівники Закарпатської області розпочали навчання з опанування системи HUMAN, що проходить у межах спільного проєкту української IT-компанії та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА. У першому потоці навчання, який стартував, беруть участь 3388 педагогів, другий потік заплановано розпочати 7 червня.

У результаті тритижневого навчання учасники опанують навички з використання LMS (Learning management system) «HUMAN Школа», що дозволить упровадити систему на рівні школи та області. Завдяки цьому Закарпаття стане чи не першим регіоном в Україні, що оцифровує освітні показники та сформує з них візуалізовану аналітику в режимі реального часу.

Нагадаємо, що українська освітня компанія «HUMAN» безкоштовно надала школам Закарпатської області базову версію системи «HUMAN Школа» терміном на три роки. Система дозволить освітянам здійснювати дистанційне навчання та вести електронний документообіг на єдиній платформі. Батьки учнів зможуть отримувати інформацію про діяльність закладу та навчальні досягнення дитини з телефону.

Педагоги впродовж трьох тижнів готуватимуться до повноцінного впровадження єдиної системи управління навчанням «HUMAN Школа». За цей час вони пройдуть шість відеоуроків, виконають шість теоретичних завдань, візьмуть участь у консультаційному вебінарі та перевірять знання під час фінального тестування. Педагоги, які успішно складуть фінальне тестування, отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 12 годин та зможуть використовувати систему в межах школи.

Нагадаємо, Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2022» триватиме до 20 травня.